Friday, December 4, 2009

TARG VINTAGE/HANDMADE LA CLUJ

Le Fabuleux Magasin de Mireille are deosebita plăcere să vă poftească la o premieră absolută în Cluj : “TÂRGUŢU’ VINTAGE“.

Găzduit de Casa Tranzit, str. Bariţiu 16, în ziua de 5 decembrie, în chiar ajunul nopţii de Moş Nicolae, va fi cu siguranţă EVENIMENTUL vintage al iernii clujene. Manşoane şi căciuliţe pentru un aer de vacanţă retro, rochii vintage-glamour pentru seara de Réveillon, bijuterii, lucruşoare făcute de mânuţe iscusite, adică micile comori scoase la lumină din “dulapurile” virtuale ale unora dintre cele mai hip & chic vintage hunter-iţe din ţară.
Ocazie pentru clujenii atinşi de virusul vintage sa se molipsească de-a binelea şi să descopere cele mai originale sugestii pentru traista lui Moş Nicolae.

Aşa că vă aşteptăm să veniţi, cu ghetuţele bine lustruite şi lucruşoare faine, sâmbătă 5 decembrie, aşa de pe la 11 dimineaţa până pleacă soarele la nani, la “TÂRGUŢU’ VINTAGE“. Pentru cei care au fost cuminţi (şi pentru Moşu) avem lapte cald şi prăji iar pentru cei mai năzdrăvani (de la Moşu) nuieluşe pedepsitoare. Cât se poate de vintage, binenţeles.

2 comments:

Habio said...

am fost azi pe la expozitie si intradevar aveai lucruri frumoase de oferit.
mult succes in continuare


www.manualbbijoux.blogspot.com

beggar said...

merci fain